EPF Investment Calculator

Kira jumlah pengeluaran yang dibenarkan untuk pengeluaran simpanan akaun 1 KWSP anda dengan EPF Investment Calculator dibawah.

Gunakan kalkulator pengeluaran KWSP untuk dapatkan jumlah anggaran yang dibenarkan untuk membuat pemindahan dari simpanan KWSP bagi pelaburan dengan institusi pengurusan dana yang dilantik oleh KWSP.

Jika anda ingin mendapat maklumat lanjut berkenaan dengan pengeluaran ini, boleh klik link dibawah:
Skim Pelaburan Ahli KWSP

Loading...
RM0

Disclaimer: Please note that the amount that can be invested is an estimated calculation based on the information you have provided. The actual investment eligibility is based on the available balance in Account 1 and subject to the current Member Investment Scheme terms and conditions.

Pemindahan minimum dari Akaun 1 KWSP yang dibenarkan adalah RM1,000.

Jika jumlah kiraan anggaran dibawah RM1,000 , anda tidak layak untuk membuat pemindahan.

Pengiraan diatas menggunakan EPF Investment Calculator adalah anggaran jumlah yang dibenarkan untuk dilaburkan didalam dana-dana unit amanah terpilih. Untuk jumlah sebenar yang layak, anda boleh semak di portal i-Akaun KWSP anda dibahagian pengeluaran.

Jika anda layak dan berminat untuk membuat pemindahan Akaun 1 KWSP bagi Skim Pelaburan Ahli KWSP ini, boleh isi nama dan no telefon bagi perunding unit amanah kami berhubung dengan anda secepat mungkin.

No Fields Found.
Haris My Trust Invest

Numbers Speak

Years Experience
1
Unit Trust Funds
1
Account Holder
1 M
Net Asset Value
1 B

Public Mutual Berhad

My Trust Invest Telegram

Dapatkan info terkini dana unit amanah dan berita pasaran saham semasa dalam telegram channel My Trust Invest secara percuma.

No Fields Found.